Carmen01

ZomerOndernemer ook in 2017 in Zwolle

ZomerOndernemer dit jaar weer in Zwolle

 

Op 25 juli 2017 start ZomerOndernemer weer in de regio Zwolle. Jongeren tussen de 15 en 22 jaar kunnen kosteloos deelnemen aan het ondernemersproject in de zomervakantie. Tijdens het project ervaren jongeren hoe het is om te ondernemen. Onder begeleiding van professionele trainers starten de deelnemers een eigen bedrijf. Ze ontvangen een startkapitaal en zijn verzekerd.

 

Inhoud project
Het project duurt zes weken en begint met een driedaagse training. Vervolgens brengt de groep iedere week een bezoek aan een ervaren ondernemer of bekende organisatie in de regio Zwolle. In de tussentijd werken de deelnemers aan hun bedrijf. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij de jonge ondernemers hun bedrijf presenteren voor een groot publiek.

 

Landelijk actief
Naast Zwolle is ZomerOndernemer ook in andere regio’s in Nederland actief. Komende zomer start het project in Amersfoort, Amerstreek-Breda, Arnhem, Flevoland, Meppel/Steenwijkerland/Staphorst, Oss-Bernheze, Rotterdam, Utrecht, Westfriesland, Zwolle en Zeeland. In iedere regio komt tijdens de kick out een winnaar uit de bus en tijdens de landelijke finale strijden de regionale winnaars om de titel ‘Beste ZomerOndernemer 2017’.

 

Gratis deelname
Dankzij de steun van landelijke sponsoren is deelname aan het project kosteloos. Het enige wat deelnemers nodig hebben is een bedrijfsidee. Er is zelfs ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan. Deelnemers mogen maximaal twee terugkomdagen missen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.zomerondernemer.nl. Ook dit jaar is er plek voor maximaal 30 deelnemers in Zwolle.

 
webdesign en ontwikkeling: www.marissen.net