prev next
Waar wij eerder voor werkten en wat zij daarvan vonden

IkStartSmart

Bakker Advies actief als coach in Overijssel ›› LEES MEER

Marketing voor zzp’ers

Hoe vind ik mijn klanten? ›› LEES MEER

Goed voorbereid starten?

Starterstraject ›› LEES MEER

Referenties

Als betrokken ondernemerscoach krijg ik graag feedback. Ik hoor veel positieve geluiden over mijn coaching, maar sta zeker ook open voor een kritische noot. Ondanks mijn rijke ervaring als coach leer ik nog elke dag bij.

Onderstaand enkele van onze referenties

 

“Harry Bakker was mijn begeleider toen ik startende ondernemer was. Harry legt vriendelijk maar duidelijk zijn vinger op kwetsbare en risicovolle plekken in mijn ondernemersplannen en mijn persoonlijke profiel. Uit zijn brede kennis en ervaring reikt hij ook nog eens prima ideeën en hulpmiddelen aan om dit op te lossen. Ik heb veel geleerd en mijn enthousiasme, maar zeker ook mijn succes, in ondernemerschap zijn gegroeid! Van harte aanbevolen!”

Henri van het Ende – SWAS

 

“Harry Bakker heeft mij tijdens het Ik Start Smart-traject van de KvK, begeleid. Zijn rustige, nuchtere benadering, luistervaardigheid en duidelijke vragen zorgden ervoor dat ik duidelijk mijn ondernemerskoers wist bij te stellen. Ook buiten de sessies om gaf hij concrete feedback en antwoordde hij effectief op mijn vragen. Zijn ervaring en kundigheid maken hem de ‘expert’ die ik nodig had tijdens mijn Ik Start Smart-traject. Ik ben erg tevreden over zijn begeleiding”

Edwin Deckers – Deckers Loopbaanontwikkeling

 

“Harry Bakker van Bakker training & advies beschikt over de kunst om zakelijkheid te combineren met het sociale, waardoor je zelf gemotiveerd raakt om te achterhalen wat je moet leren om een goede ondernemer te worden. Hij geeft overzicht en het is een prettig mens om mee te werken”

Mechtild Paauwe, Ga verder naar Start, Ga verder naar Start

 

“Doe alles wat je doet met passie & liefde, eerlijkheid & geduld duren het langst, zet zorgen aan de kant, proef je geluk, blijf je onderneming vormgeven, geloof, orden en overtuig, zaai veel, zodat je kan oogsten, maak keuzes met ballen, blijf uitstralen en vernieuwen, vergeet niet om overwinningen te vieren. Bedankt voor alle bevestiging, richtlijnen, duwtjes en meedenken”

Marieke Galgendbeld, De Regelaardij. de Regelaardij

 

“Ik heb een prettig en leerzaam Ik Start Smart-traject doorlopen met Harry. Harry is iemand die goed kan luisteren en kan analyseren waar iemand met zijn werk en bedrijf naar toe wil. Vervolgens is hij in staat om gerichte adviezen en tips te geven om hier concrete stappen in te zetten! Harry, bedankt!”

Norbert Cremers,  Bedrijfstraining & Teamcoaching, ActiefCoaching

 
webdesign en ontwikkeling: www.marissen.net